Politica de retur

 

Site-ul prezent la adresa https://mobilastardesign.ro, denumit in continuare MOBILA STAR DESIGN, este administrat si reprezinta proprietatea SC STAR MOB DESIGN SRL, cu Sediu Social: Intr. Barsei, Nr. 4, Bloc G8, Scara 2, etaj 3, Ap. 73, Sector 3, Bucureşti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/12040/93, avand cod unic de inregistrare RO3996568, capital subscris si varsat 200 Ron.

Pentru contact: info@mobilastardesign.ro     (+40) 765 844 732     (+40) 765 844 718

Mobila Star Design

Condiții pentru Returnarea Produselor
Conform legii comerțului electronic OUG nr.34/2014, art.9, consumatorul (cumpărătorul) are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului ( cumpărătorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să returneze produsul și să înștiințeze firma asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

Consecinţele retragerii
În caz de retragere, vă vom rambursa întreaga sumă primită de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi.
Vom efectua această rambursare în termen de 15 zile calendaristice, prin ordin de plată, rambursarea sumei pe card, mandat poștal sau numerar la sediul firmei, fără a percepe comisioane.
Produsele ce fac obiectul returului trebuie expediate la adresa Intr. Barsei, Nr. 4, Bloc G8, Scara 2, etaj 3, Ap. 73, Sector 3, Bucureşti, Romania, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.
Se vor opri sumele necesare recondiționării și reambalării produselor pentru a putea fi revândute.

  1. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către CLIENT, S.C. STAR MOB DESIGN S.R.L. are dreptul de a decide refuzarea returului.
  2. Produsele (mobilier, canapele, saltele) executate pe dimensiuni speciale și/sau personalizate de către client (nu de serie), nu vor putea fi returnate.
  3. Pentru a putea fi returnată, comanda dvs. trebuie să fie însoțită la returnare de toate documentele care v-au fost înmânate odată cu produsul: factură, chitanță, certificate de garanție și orice alte documente care v-au fost predate.
  4. Dacă nu dețineți toate aceste documente, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul produselor.
    Personalul S.C. STAR MOB DESIGN S.R.L. nu se deplasează la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.
    Nu ne asumăm răspunderea pentru transportul și manipularea produselor efectuate de către client și avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezintă deteriorări cauzate de către transportul și manipularea efectuate de către client.

Pentru a ne înștiința în privința deciziei dumneavoastră de a returna produsele, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa de contact info@mobilastardesign.ro, în care să specificați numele dumneavoastră, adresa, numărul comenzii și produsele ce fac obiectul returului.
Vă mulțumim!

Nu te poti decide!

Urmariti-ne

Ne gasesti la

CENTRUL DE MOBILA TAMILIA

B-dul Ghencea nr 79, Sector 6, Bucuresti, Romania

Contactati-ne

0