Dulap Modular De Lux, Crosline

1.590,00lei8.050,00lei TVA inclus

Dulap modular de lux, Crosline oferă o soluție inovatoare și flexibilă pentru amenajarea dressingului dumneavoastră, permitandu-va  să creați un spațiu personalizat la dimensiunea și necesitățile dumneavoastră.Cu ajutorul modulelor disponibile, aveți libertatea de a configura dulapul exact așa cum doriți. Adăugați sau eliminați module pentru a obține dimensiunea și compartimentarea dorită.

La comanda se poate realiza pe alte dimensiuni si nuante.

Asiguram transport si montaj pentru mobilierul comandat.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , , ,

Descriere

Oferă o soluție inovatoare și flexibilă pentru amenajarea dressingului dumneavoastră, permitandu-va  să creați un spațiu personalizat la dimensiunea și necesitățile dumneavoastră.

Cu ajutorul modulelor disponibile, aveți libertatea de a configura dulapul exact așa cum doriți. Adăugați sau eliminați module pentru a obține dimensiunea și compartimentarea dorită.

Eleganța întâlnește funcționalitatea cu ușile din sticlă fumurie securizată. Acestea adaugă un aspect modern și permit vizualizarea conținutului dulapului, conferind încăperii un aer rafinat. Pentru o notă de rafinament, dulapul este prevăzut cu LED-uri integrate în interior. Acestea nu numai că adaugă un aspect elegant, dar și facilitează căutarea articolelor într-un mod plăcut.

Realizat din materiale de înaltă calitate, Dulapul Modular Crosline asigură durabilitate și rezistență în timp, oferindu-vă un mobilier care să răspundă nevoilor dumneavoastră pe termen lung.

Informații suplimentare

CONFIGUREAZA DORMITORUL

DULAP 220 CM USI DIN STICLA, DULAP 270 CM USI DIN STICLA, DULAP 100 CM, SOLDAT 50 CM CU BARA, SOLDAT 50 CM CU POLITE, DULAP DE COLT, COMODA DRESSING

0