Contactati-ne

Suntem aici pentru a va ajuta!

Colectia noastra de mobila variaza de la cea mai discreta eleganta la cea mai avangarda piesa, peste 8000m2 de expozitie in care poti gasi tot ce ai nevoie pentru casa ta

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

F.A.Q & Informatii de Contact

Despre Mobilier

De ce sa aleg MOBILA STAR DESIGN pentru realizarea livingului/dormitorului/bucatariei meu/mele pe comanda?

De 29 de ani suntem alaturi de tine. Pentru a obtine succesul, conteaza micile detalii, daca de la inceput suntem clar despre ce loc cheie va ocupa fiecare piesa de mobilier si ce functie va indeplini, ne vom asigura ca transmite tot ceea ce ne dorim. O casa bine decorata este sinonima cu bunastarea si placerea personala. Lasa totul in mainile noastre!

Ma puteti ajuta cu designul proiectului meu?

Desigur ca DA, vizitati unul din showroom-urile noastre si va vom oferi o asistenta personalizata sau ne puteti localiza la oricare dintre telefoanele de contact.

Veniti la domiciliul clientului pentru a lua masuratorile?

Un proiectant va veni la domiciliul clientului pentru a executa masuratorile exacte necesare proiectiei mobilierului.

In cit timp este gata mobilierul comandat?

Termenul de executie, cu montaj si livrare, este calculat in functie de complexitatea fiecarui proiect in parte si va fi mentionat in oferta de cost pe care o vei primi din partea echipei noastre.

Primesc garantie?

Pentru toate piesele de mobilier pe care ti le punem la dispozitie primesti garantie de 2 ani.

Cum platesc?

La semnarea contractului se achita 40% din valoarea proiectului, restul sumei urmand să fie achitata nu mai tarziu de 2 zile inaintea  montajului. Se accepta plata numerar sau prin transfer bancar.

Despre Comenzi

Adauga in cos

Apasati butonul si produsul va fi transferat in Cosul de cumparaturi. Dupa finalizarea comenzii un consultant de la STAR MOB DESIGN va va contacta pentru a confirma comanda plasata si termenul de livrare precum si costul acestuia.

Solicitare mobila la comanda

Ne puteti contacta telefonic sau ne puteti trimite un email in care aveti posibilitatea de a ne transmite toate detaliile pe care le considerati importante, precum si un fisier cu schita exacta sau aproximativa a mobilierului pe care il doriti. Dupa trimiterea mesajului, un consultant de la STAR MOB DESIGN va va contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru confirmare sau stabilirea unei date pentru masuratori.

Cat costa transportul si montajul?

Preturile produselor STAR MOB DESIGN nu includ serviciile de transport si montaj. Dupa finalizarea comenzii un consultant STAR MOB DESIGN va va contacta pentru a confirma comanda plasata si termenul de livrare.

S.C. STAR MOB DESIGN S.R.L.

Bucureşti
Sediu Social: Intr. Barsei, Nr. 4, Bloc G8, Scara 2, etaj 3, Ap. 73, Sector 3, Bucureşti, Romania
Cod unic de Înregistrare: RO3996568
Registrul Comerţului: J40/12040/1993

Orar Showrooms

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00 
Sambata: 09:00 – 16:00
Duminica: 09:00 – 14:00

 

Telefon Contact

General: (+40) 765 844 732

                (+40) 765 844 718

 

Urmariti-ne

Ne gasesti la

CENTRUL DE MOBILA TAMILIA

B-dul Ghencea nr 79, Sector 6, Bucuresti, Romania

Contactati-ne

0