Shop

Dormitor LUISA

0 Review(s)
in stock

3,250.00 lei

Descriere

Dormitorul nu este doar locul in care ne odihnim sau ne relaxam – pentru aceste doua moduri de a ne petrece timpul atmosfera jucand un rol decisiv – dar si locul in care ne incepem si ne incheiem ziua. De aceea, aceasta camera se transforma intr-un spatiu intim, plin cu accesoriile si obiectele care ne sunt dragi si ne reprezinta, dar si intr-un spatiu de depozitare, de cele mai multe ori fiind prezent aici si un sifonier sau un dressing. Fie ca ne pregatim pentru o noua zi, fie ca ne schimbam in ceva comod, avem nevoie de haine, la indemana, sau de produse cosmetice de tot felul.

Dulapul sau dressing-ul din dormitor, comoda si noptierele ajuta la ordonarea lucrurilor si la compartimentarea spatiului. Ele trebuie sa acopere nevoile de depozitare si de asemenea sa se integreze perfect in ansamblul locuintei tale. Specialistii nostrii te vor ajuta sa iei deciziile corecte cand iti vei alege mobilierul pentru dormitor si-ti vor oferi cele mai bune solutii pentru folosirea utila a spatiului de care dispui si cele mai ingenioase idei in materie de design.

 Este compus din urmatoarele corpuri (dimensiuni):
– dulap: 200cm (L) x 210cm (H) x 60cm (A)
– pat: 160cm x 200 cm
– comoda: 80cm x 80cm
– noptiera: 40cm x 40 cm
 Culori disponibile: conform imaginilor
 Materiale: MDF
 Descriere: materialele de calitate precum si dimensiunile constructive il fac ideal pentru orice tip de incapere (atat pentru camere de apartament cat si pentru case sau vile).